Text Size

Prijzen

Navi-FX prijslijst

Naast de representatieve 2D en 3D tekeningen (geschikt voor Funda gebruik en voor eigen websites/brochures) bieden wij ook volwaardige bouwtekeningen aan voor uw objecten waar de kleinste details ook van belang zijn. Voor een uitleg over de plattegrond types klik hier.

Bovenop de plattegrond tekeningen bieden wij nog een aantal extra opties aan, zodat iedere opdracht helemaal aan uw wensen voldoet. Met deze keuze mogelijkheden kan iedere makelaar zorgeloos plattegronden presenteren - van prijsbewuste plattegronden tot de meest uitgebreide en luxe tekeningen.

Prijslijst geldig vanaf december 2010

Korte uitleg over prijzen en producten:

  • Kies een plattegrond uitvoering type: Representatieve of Precisie bouwtekening.
  • Een woonlaag bevat maximaal 10 ruimtes, aan elkaar sluitend. Voor meer ruimtes en losse objecten zoals garage, schuur, carport, terras enz. rekenen wij extra.
  • Plattegronden bevatten standaard de horizontale en verticale hoofdmaten en oppervlakte (m2) indien aanwezig op het origineel. Uitgebreide maatvoering is een optie.
  • Als het originele materiaal niet op schaal is en/of bevat tegenstrijdige maatvoering/informatie, wordt de situatie z.g.a.m. reconstrueert - eventueel nemen wij nog contact op met u voor ontbrekende informatie.
  • Als optie; de plattegronden worden volgens uw wens geformatteerd zodat ze direct gebruikt kunnen worden in uw brochures. JPG bestand op gewenste formaat incl. object adres, uw logo, disclaimer enz.
  • Standaard kunt u bestellingen plaatsen online op onze website of per email. Voor bestellingen per fax of post worden extra kosten in rekening gebracht.
  • Wijzigingen (na bestelling) zijn op ieder moment mogelijk, wij rekenen hiervoor extra kosten.