Text Size

Werkwijze

Hoe werkt het

Om de bestelprocedure zo eenvoudig mogelijk te maken, verzoeken wij u uw gewenste uitvoergegevens (formaat etc.) eenmalig bij ons vast te leggen. Bij iedere volgende bestelling weten wij dan in welk formaat u de tekeningen wilt ontvangen. Voor eventueel afwijkende bestellingen hebben wij ook een eenvoudige manier om dit door te geven. Deze opzet biedt u de meeste flexibiliteit en tegelijkertijd een eenvoudige bestelprocedure.

Eerste keer

Vul het formulier volledig in en stuur het naar ons per fax of email, dit om uw gegevens vast te leggen. U kunt eventuele veranderingen later ook nog doorgeven met dit formulier.

Volgende (standaard) bestelling

Vul het formulier in. Voor uw klantgegevens hoeft u alleen het klantnummer in te vullen en eventueel de naam van uw bedrijf. De gegevens voor de gewenste uitvoer hoeft u niet in te vullen. Stuur dit met de originele plattegronden (scan, fotokopie of sketch) naar ons toe. Het object wordt verwerkt volgens uw wensen en geleverd binnen 1 a 2 werkdagen.

Aangepaste bestelling

Als u voor een bepaald object een ander formaat wilt bestellen, maar u wilt de standaard instellingen niet wijzigen (want de aanpassing is eenmalig of komt af en toe voor), vul dan ook de gegevens voor de gewenste uitvoer in. U kunt ook aangeven of deze wijziging voor volgende bestellingen geldt. Het object wordt verwerkt, gebaseerd op de gewenste aanpassingen.

Wijzigingen

Wanneer een afgeronde bestelling gewijzigd moet worden kunt u dit aangeven op het bestelformulier. Voor een snelle verwerking is het belangrijk om het door ons verstrekte ordernummer te vermelden. Als wij over de juiste informatie voor de wijziging beschikken, zullen de aangepaste tekeningen binnen één werkdag geleverd worden. Indien de gewenste wijzigingen niet overeenkomen met het in eerste instantie verstuurde origineel dan zullen wij hiervoor wijzigingskosten rekenen. Een overzicht van de totale kosten van de opdracht wordt vermeld bij de levering.

Ontbrekende informatie

Wanneer de plattegronden niet door ons te verwerken zijn vanwege onvoldoende informatie of een onleesbare kopie (bijvoorbeeld door onjuiste scan instellingen van de fax), sturen wij uw plattegrond terug per e-mail. Op het plattegrond wijzen wij duidelijk aan waar het probleem zich bevindt. U dient ‘het probleem’ te verklaren of indien noodzakelijk de scan/ fax kwaliteit te verbeteren. Na uw correcties/ aanpassingen dient de plattegrond als antwoord op onze email weer teruggestuurd te worden. Hierbij verzoeken wij u het ordernummer in het ‘subject veld’ te vermelden, zodat wij weten om welke bestelling het gaat. Wanneer alles akkoord is, sturen wij u een bevestiging en de plattegronden worden verwerkt.

Copyright

Copyright van geleverde tekeningen blijft in handen van Navi-FX. De klant heeft het recht om zonder toestemming van Navi-FX de tekeningen te reproduceren voor de promotie van het bestemde object. De klant heeft het recht om de plattegrond voor een ander object te gebruiken. In dit geval is het niet mogelijk om een wijziging van de plattegrond aan te vragen, maar zal dit gezien worden als een nieuwe opdracht (tenzij de wijziging naar ons idee minimaal is). De klant heeft niet het recht om tekeningen door te verkopen of aan te bieden aan derden.

Algemeen

De plattegronden hebben een representatieve functie. De plattegronden worden met de grootst mogelijke zorg samengesteld, aan de hand van het aangeboden materiaal. Desondanks is het mogelijk dat een plattegrond kleine afwijkingen vertoont met het origineel en/of de bestaande bouw. Navi-FX is op geen enkele manier aansprakelijk voor enig mogelijk geleden schade door genoemde afwijkingen.