Text Size

Over Navi-FX

Wie is Navi-FX

Navi-FX is het eerste bedrijf in Nederland gespecialiseerd in het tekenen van plattegronden voor makelaars. Dankzij de continue ontwikkeling en innovatie in onze processen hebben wij al sinds 2004 de hoogste kwaliteit geleverd tegen de scherpste prijzen.

Kenmerken

  • Enthousiast team
  • Tekenaars met tientallen jaren bouwkundige en ingenieur ervaring
  • Plattegronden a la carte - mogelijkheid voor specifieke vragen en oplossingen op het gebied van plattegrond elementen, formaat, opmaak, prijs en facturerings structuur
  • Co-locatie – Nederland en Oost Europa voor optimale werkverdeling, sterke service en scherpe prijzen

Historie

Navi-FX is opgericht in 2004 om voor makelaars diensten te realiseren. Ons oorspronkelijke profiel bevatte het maken van plattegrond tekeningen, virtuele rondleidingen, en het bouwen van websites en andere webapplicaties waar virtuele rondleidingen, en 3D dynamische objectfotografie centraal stonden. Navi-FX was de eerste op de Nederlandse markt die digitale plattegronden heeft aangeboden speciaal voor makelaars. Dankzij het gemak en de kwaliteit wat wij de makelaars aanbieden, is de plattegrond tekenservice heel snel uitgegroeid tot een succesvolle landelijke dienst en vormt vandaag de dag onze hoofdactiviteit. Een aantal “early adaptor” makelaardijen en een samenwerking met NVM waren essentieel voor het succes van onze plattegrond tekenservice en het creëren van de markt.

Om snel een markt te kunnen creëren moesten wij ongekend lage prijzen bieden aan onze klanten. Om dit te realiseren hebben wij al sinds de eerste jaren onze dochter onderneming opgezet in Oost Europa om zo onze teken kosten zeer laag te houden. Dit gaf ons de mogelijkheid om 8-10 keer lagere prijzen aan te bieden dan andere Nederlandse tekenbureaus en projectontwikkelaars. Dit was de “fuel” voor een snelle groei en voor de eerste jaren waren wij de enige aanbieders van plattegrond tekeningen speciaal voor makelaars brochures en websites in Nederland.

Al in 2005 hebben wij Funda voor de eerste keer benaderd met het idee om een plattegrondmodule te maken voor een optimale weergave van plattegronden op de Funda site. Toen zag Funda helaas nog niet genoeg kritische massa. Als enige optie hebben wij speciale internet versies geleverd van onze plattegronden, zodat de plattegronden als foto’s konden worden getoond op de websites. In 2009 heeft Funda een zeer uitgebreide plattegrondmodule opgeleverd, met heel mooie 3D interactieve mogelijkheden. Bij deze plattegronddienst van Funda hebben wij ons natuurlijk snel aangesloten als officiële leverancier.

 

Site Poll

Waar wil ik mijn plattegrond tekeningen posten?